Appartementen

Appartementen en penthouses bij ADELECK zijn zeer ruim, luxe en voorzien van alle gemakken. Ze zijn zeer hoogwaardig, duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Tevens heeft het pand zonnepanelen voor milieuvriendelijke energieopwekking. Dit icm met de zeer hoge isolatie waarde van de gevels (rc10),glas en dak is Adeleck zeer efficiënt gebouwd. Alle appartementen beschikken over een balkon met grandioos uitzicht over rivier de Lek en de zilverstad Schoonhoven. Ook zijn de raampartijen aan de waterkant van vloer tot plafond van glas voor een weids uitzicht vanuit de woonkamer.

De luxe keukens zijn voorzien van AEG apparatuur, werkbladen van natuursteen en Quooker combi kraan. De badkamers zijn zeer luxe uitgerust met vloeren en wanden in beton Ciré en Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen.

De penthouses beschikken over een jacuzzi bad en aparte douche. De grotere appartementen hebben een bad én douche. Alle appartementen hebben een kamer hoogte van 2,92 meter, zijn drempelloos en hebben hoge deuren van 1 meter breed en zijn daarmee rolstoel vriendelijk.

Elk appartement beschikt over een eigen berging in het souterrain. Het complex beschikt over een eigen restaurant met de mogelijkheid op uw kamer geserveerd te worden. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om in het restaurant uw maaltijden te nuttigen. Er is een gemeenschappelijke tuin direct aan de rivier exclusief voor de bewoners. Aan de overzijde van de dijk is zeer ruime parkeervoorziening voor bewoners en bezoekers.

Via onderstaande links krijgt u een goede indruk van de penthouses en appartementen.