Recensies

8 berichten

Lieve Fleur,

Hartelijk bedankt voor de goede en liefdevolle verzorging in jullie fantastische zorghotel. En wat heb ik genoten van het prachtige uitzicht op het mooie Schoonhoven.

Liefs en dikke kus

Pieta XXX

Lieve Fleur & Tim,

Wij willen jullie bedanken voor de fijne & liefdevolle zorg die mijn moeder mocht ontvangen. Deze prachtige plek “Adeleck” heeft haar heel goed gedaan. 

De zieke vrouw die binnen kwam, loopt vandaag na 3 weken van zorg zelf weer de deur uit. 

Het is zeker niet alleen de zorg, maar ook de aandacht, het eten, het lachen en het schitterende uitzicht. Jullie zijn een super team samen.

Bedankt voor alles.

Beste Fleur en team Adeleck,

Zoals jullie weten, zouden onze ouders heel graag hun laatste levensperiode in Adeleck hebben afgesloten.

Dit is ze helaas niet gegund geweest, maar dankzij jullie fantastische zorg hebben ze beiden wel hun laatste dagen en weken in hun eigen omgeving thuis door kunnen brengen. Dit was zonder jullie hulp en inzet niet mogelijk geweest.

Dit is voor hen en voor ons van onschatbare waarde geweest.

Alle zorg, zoals de persoonlijke zorg, het verstrekken van medicatie, het contact met artsen over de medicatie, persoonlijke gesprekken over eventuele wensen in de laatste dagen, begeleiding bij het afscheid en nog veel meer, het is door jullie allemaal geregeld.

Daarvoor willen wij onze hartelijke dank uitspreken.

We kunnen aan een ieder die het nodig mocht hebben jullie team van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Namens de familie Visser,

Marina Visser

Toen wij het bericht kregen dat mijn moeder was uitbehandeld, was er voor ons maar 1 oplossing. Haar laatste periode afsluiten in haar eigen omgeving met de meest liefdevolle zorg die er was. 

Fleur had ik al eerder ontmoet en ik wist dat zij zorg aan huis deed voor mensen in hun laatste levensfase. Telefonisch contact met haar opgenomen en zij heeft ons heel duidelijk en rustig uitgelegd wat zij voor ons kon betekenen. Met mijn moeder dit besproken, zij was hier erg blij mee. Fleur heeft ons alles uit handen genomen, van het regelen van een bed thuis tot en met contact huisarts, verzekering etc. Toen mijn moeder thuis kwam, was Fleur erbij en heeft mijn moeder met een warm hart ontvangen. 

Met mijn moeder en ons besproken wat wij wilden en niet wilden. De dagen die daarop volgden, was Fleur (afgewisseld met collega’s) er om de totale zorg voor mijn moeder uit handen te nemen. En onder totale zorg vallen voor Fleur ook de momenten om bij mijn moeder te gaan zitten (zelfs een x aangetroffen naast mijn moeder liggend in bed en aaiend over haar arm) en gewoon even te kletsen. 

Wij zijn continu geïnformeerd door Fleur over wat zij gedaan had en wat zij dacht wat goed was om te gaan doen. Geen moment aan haar kundigheid getwijfeld. 

Open, transparant, heel liefdevol en geduldig zijn woorden waarmee wij Fleur zouden willen omschrijven. En het allerbelangrijkste uiteraard, mijn moeder heeft haar laatste periode af kunnen sluiten in haar eigen omgeving met voor haar de meest fijne zorg die zij had kunnen wensen.

Marit Kamsteeg-Van Oosterhout
Ook namens mijn vader en broers

AdeLeck,

Letterlijk uit de as herrijst op moment een pand, een droom, een wens..  die tijdens het ziekte bed van ons Mam al ter sprake kwam….:   Adeleck !

De uitdrukking kan niet beter tot zijn recht komen bij dit project :  ‘uitdrukking om aan te geven dat iets of iemand tot bloei komt, na eerst volledig te zijn afgebroken

En wat komt het nu eindelijk tot bloei en wat zijn we daar blij om.   Het wordt vast prachtig met prachtige mensen en super Zorg , zoals zorg hoort te zijn en dan nog met veel extra’s meer !.

Wat  een enorm warm en super team dat niet alleen zorgt voor de zieke, maar ook voor de familie ernaast.

Onze moeder / vrouw kreeg te horen dat ze nog maar een paar maanden te leven had. Via een kennis kwamen we diezelfde week nog in contact met Mieke, Jolanda, Els en Fleur.   Voor ons gezin was een enorm zware en moeilijke periode aangebroken , welke na 3 maanden werd gevolgd door het overlijden van onze moeder en vrouw. 

In die 3 maanden kwam het team zo vaak als nodig was.  Van in het begin af en toe een blik om het hoekje tot de laatste dagen 24 uur continue.   Ze was geen nummer. Als meer zorg noodzakelijk was, dan werd het gelijk geregeld. Alle zorg werd ons uit handen genomen.

Geen strakke planning met strikte tijden en strikt afgebakende werkzaamheden. Alles werd flexibel afgestemd op tijden zoals het voor ons het beste uitkwam en op wat er nodig was.   

Het team zette haar centraal , als mens niet als zieke.   

De begeleiding van ons, tijdens het hele ziekte en stervensproces , de troostende schouder bij tranen., het verlichten van onze extra taken als wij door alles overliepen. Het laatste afscheid , bij alles kwam er hulp. !   

En ook erna bleef het niet ineens stil. 

Onze moeder / vrouw,  was vanaf minuut 1 enorm blij met dit team.

Het mooiste aandenken was als ze stralend in bed zat en vertelde dat ze lekker “ingesmeerd” was en haar ” haar ” was gedaan. Ze bleef “mens” in een onmenselijke tijd en tijdens een vreselijke ziekte.   Ze mocht, zoals ze zelf graag wilde, thuis sterven. Het team heeft ons ook in die zeer zware periode enorm goed begeleid.    

We hebben met elkaar een zeer zware, intensieve, maar zeker ook een goede en respectvolle tijd gehad.  Zonder het team had het er zeker heel anders uit gezien. 

Warme lieve meiden, die voor altijd in ons hart zullen blijven.

Iedereen die te maken krijgt met zo’n moeilijke tijd, kunnen we dit team enorm aanbevelen. Als er zorg nodig is in een fijne omgeving, dan denk ik dat men bij AdeLeck niet beter tot zijn recht kan komen.

Wij wensen het team dan ook heel veel Succes met AdeLeck !!

Fam.  van Dijk , Sliedrecht 

Enkele jaren geleden heeft Fleur mijn opa verzorgd tijdens zijn laatste levensfase. Door Fleur haar sprankelende persoonlijkheid heeft deze moeilijke tijd een mooie glans gekregen. We kunnen hier, mede dankzij haar, met een warm gevoel op terugkijken.

De verzorging gaat verder dan je zou verwachten en hopen. Fleur is begaan met haar cliënten. Ze stelt alles in het werk om de cliënt de behandeling te geven die hij/zij wenst. Als dit bijvoorbeeld betekent dat de cliënt nog een keer naar zijn/haar geliefde plek wil, dan regelt Fleur dat. De zorg gaat buiten alle kaders om. Zoals Fleur haarzelf tot in de puntjes verzorgt zo doet ze dat ook met haar cliënten.

Fleur is een bevlogen vakvrouw die je iedereen tijdens zijn/haar laatste levensfase toe zou wensen.

Jeanine van der Leun

Fleur heeft bij Ma gewerkt met heel veel Passie, liefde, erg betrokken en vakbekwaam. Zoals Ma vaak zei, het kan niet beter. Fantastisch. 
Dit geld ook voor zorgzaam. Veel bewondering voor jullie.??

Hanneke

Geen 9 tot 5 mentaliteit .100% beter dan reguliere thuiszorg.
Komen wel de afspraken goed na. Moeders werd echt in de watten gelegd. Altijd tijd voor een praatje. Naast gewone persoonlijke verzorging ook tijd om nagels te lakken, opmaken enz. zodat je ondanks je ziekte je toch nog een beetje mens voelt! Ook werd mijn moeder met respect behandeld. Letten goed op doorligplekken en andere veranderingen. En hebben ook goed contact en overleg met huisarts en andere partijen. Uitbreiden van zorgmomenten door verslechtering geen probleem!

Groetjes  Hans