Wonen met zorg

Bij ADELECK woont u zelfstandig met de mogelijkheid tot zorg op maat, volledig afgestemd op uw wensen.

De professionele zorg die u bij ons kan verwachten is minimaal van het niveau van de reguliere thuiszorg of zorginstellingen. Verder krijgt u bij ons de mogelijkheid uw zorg uit te breiden tot het door u gewenste zorgniveau.

ADELECK
* mooi wonen en leven en zelf de regie in handen houden
* zorg op maat
* onze ja- cultuur, alles moet kunnen

ADELECK biedt professionele en persoonlijke zorg aan, die in uw appartement door klein vertrouwd team wordt verleend.
De persoonlijke zorg is heel plezierig voor wat betreft privacy en intimiteit.
Deze zorg wordt verleend in een huiselijke sfeer ‘zonder witte jassen’.

Het voltallige gediplomeerde team kan op ieder niveau van zorg voorkomende handelingen verrichten. Zo zijn naast de verpleging ook persoonlijke verzorging, begeleiding en huishoudelijke taken mogelijk.
Indien nodig zijn er korte lijnen met huisarts of behandelend arts, fysio-/ergotherapeut of enige andere benodigde ondersteuning.

Bij ADELECK wordt ook palliatieve/terminale zorg geboden. Palliatieve zorg is de totale zorg voor de zorgvrager die niet meer te genezen is. Wij zijn ons ervan bewust dat deze periode van ziek zijn en afscheid nemen niet kil of zakelijk mag verlopen.
Zowel de intensieve zorg voor bewoner als ook de nazorg voor de partner, geliefden en nabestaanden staan bij ons hoog in het vaandel. In het verlengde daarvan bestaat de mogelijkheid om u, naast de geboden verpleegkundige zorg, te begeleiden in de organisatie en planning met betrekking tot de uitvaart.

In het recente verleden arrangeerden wij voor onze cliënten een aantal bijzondere wensen. Zo werd bijvoorbeeld alles op alles gezet om een cliënt met haar geliefden nog één keer te laten genieten van een mooie vaartocht over de prachtige rivieren in onze omgeving in een mooie sloep en onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.
Ook een Ferrari toertocht die we konden verzorgen is ons bijgebleven. Ook voor de voorbereiding van een huwelijk, een reünie of een vakantie draaien wij ons hand niet om.
De mogelijkheden worden uitsluitend beperkt door de fysieke omstandigheden en fantasie…, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij kiezen ervoor om het wonen in ADELECK een uitzonderlijk fijne ervaring te laten zijn voor u en uw partner, met persoonlijke zorg op maat binnen handbereik. In overleg zijn diverse zorgscenario’s mogelijk, met als enige uitzondering de omstandigheid dat de bewoner dusdanig psychische klachten en/of gedragsproblemen vertoont dat er gevaar of ongemak ontstaat voor zichzelf of overige bewoners bij ADELECK.

Ziekte en fysiek ongemak kiest u helaas niet zelf…, de keuze voor gepaste zorg wél.