Financieel

Uw maandelijkse kosten bij ADELECK zijn afhankelijk van de grootte en ligging van uw appartement en het servicepakket dat u kiest (aantal maaltijden, huishoudelijke hulp en uw overige wensen). De huurprijzen bij ADELECK starten vanaf € 1740,- per maand. Dit is inclusief water en stookkosten en betreft een appartement van 53m² met 15 m² balkon. Hier komen de service kosten nog bij die afhankelijk zijn van de keuze van uw servicepakket. Voor zorg kunt u in aanmerking komen voor WLZ/PGB.

Uw voordeel is het feit dat de maximale eigen bijdrage bij ADELECK een stuk lager is dan in een reguliere zorginstelling. Voor mensen met enig vermogen is het vaak een verrassend klein verschil ten opzichte van verblijf en verzorging in een reguliere zorginstelling. De unieke locatie, de luxe, de ruime appartementen in een kleinschalig complex én de mogelijkheid tot persoonlijke zorg op maat dragen bij aan uw welzijn en compenseren dit verschil ruimschoots.

Vanzelfsprekend wordt ieder zorgpakket naar uw wensen en behoeften samengesteld. Uw zorgpakket kan gedurende het verloop van het zorgtraject op uw verzoek naar uw aangepaste wensen en behoeften worden bijgesteld. 


Tijdens het intakegesprek wordt op basis van de door u verstrekte informatie, in combinatie met de zorgvraag, onderzoek gedaan naar het voor u meest interessante zorgkosten- en vergoedingsregeling traject. 

Zodra u beschikt over een indicatie vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) worden de kosten voor de te verlenen zorg (verzorging, verpleging, begeleiding) vergoed van uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorgverzekeringswet Persoonsgebonden Budget (ZVW-PGB).

We nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden met betrekking tot uw woon- en zorgwensen te bespreken.