AdeLeck,

Letterlijk uit de as herrijst op moment een pand, een droom, een wens..  die tijdens het ziekte bed van ons Mam al ter sprake kwam….:   Adeleck !

De uitdrukking kan niet beter tot zijn recht komen bij dit project :  ‘uitdrukking om aan te geven dat iets of iemand tot bloei komt, na eerst volledig te zijn afgebroken

En wat komt het nu eindelijk tot bloei en wat zijn we daar blij om.   Het wordt vast prachtig met prachtige mensen en super Zorg , zoals zorg hoort te zijn en dan nog met veel extra’s meer !.

Wat  een enorm warm en super team dat niet alleen zorgt voor de zieke, maar ook voor de familie ernaast.

Onze moeder / vrouw kreeg te horen dat ze nog maar een paar maanden te leven had. Via een kennis kwamen we diezelfde week nog in contact met Mieke, Jolanda, Els en Fleur.   Voor ons gezin was een enorm zware en moeilijke periode aangebroken , welke na 3 maanden werd gevolgd door het overlijden van onze moeder en vrouw. 

In die 3 maanden kwam het team zo vaak als nodig was.  Van in het begin af en toe een blik om het hoekje tot de laatste dagen 24 uur continue.   Ze was geen nummer. Als meer zorg noodzakelijk was, dan werd het gelijk geregeld. Alle zorg werd ons uit handen genomen.

Geen strakke planning met strikte tijden en strikt afgebakende werkzaamheden. Alles werd flexibel afgestemd op tijden zoals het voor ons het beste uitkwam en op wat er nodig was.   

Het team zette haar centraal , als mens niet als zieke.   

De begeleiding van ons, tijdens het hele ziekte en stervensproces , de troostende schouder bij tranen., het verlichten van onze extra taken als wij door alles overliepen. Het laatste afscheid , bij alles kwam er hulp. !   

En ook erna bleef het niet ineens stil. 

Onze moeder / vrouw,  was vanaf minuut 1 enorm blij met dit team.

Het mooiste aandenken was als ze stralend in bed zat en vertelde dat ze lekker “ingesmeerd” was en haar ” haar ” was gedaan. Ze bleef “mens” in een onmenselijke tijd en tijdens een vreselijke ziekte.   Ze mocht, zoals ze zelf graag wilde, thuis sterven. Het team heeft ons ook in die zeer zware periode enorm goed begeleid.    

We hebben met elkaar een zeer zware, intensieve, maar zeker ook een goede en respectvolle tijd gehad.  Zonder het team had het er zeker heel anders uit gezien. 

Warme lieve meiden, die voor altijd in ons hart zullen blijven.

Iedereen die te maken krijgt met zo’n moeilijke tijd, kunnen we dit team enorm aanbevelen. Als er zorg nodig is in een fijne omgeving, dan denk ik dat men bij AdeLeck niet beter tot zijn recht kan komen.

Wij wensen het team dan ook heel veel Succes met AdeLeck !!

Fam.  van Dijk , Sliedrecht