Beste Fleur en team Adeleck,

Zoals jullie weten, zouden onze ouders heel graag hun laatste levensperiode in Adeleck hebben afgesloten.

Dit is ze helaas niet gegund geweest, maar dankzij jullie fantastische zorg hebben ze beiden wel hun laatste dagen en weken in hun eigen omgeving thuis door kunnen brengen. Dit was zonder jullie hulp en inzet niet mogelijk geweest.

Dit is voor hen en voor ons van onschatbare waarde geweest.

Alle zorg, zoals de persoonlijke zorg, het verstrekken van medicatie, het contact met artsen over de medicatie, persoonlijke gesprekken over eventuele wensen in de laatste dagen, begeleiding bij het afscheid en nog veel meer, het is door jullie allemaal geregeld.

Daarvoor willen wij onze hartelijke dank uitspreken.

We kunnen aan een ieder die het nodig mocht hebben jullie team van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Namens de familie Visser,

Marina Visser